onsdag den 28. november 2007

Operation Hjernestorm





Der er andre, der er i gang med at gøre noget for ungdomskulturen i københavn.

Operation Hjernestorm
Operation Hjernestorm har til formål at skabe grundlag for en langsigtet og visionær ungdomspolitik i København. En række arrangementer i november 2007 og en festival i februar 2008 skal skabe rammen for en genstart af ungdomspolitikken i København og rum for dialog mellem bystyret og kommunens unge.
Der er i løbet af de senere år blevet udarbejdet flere politiske dokumenter, der omhandler hvordan et godt ungdomsliv ser ud i København. Der er blandt andet blevet udarbejdet en kulturpolitisk redegørelse og der er en børne/unge politik undervejs. Begge indeholder som vi ser det en række glimrende visioner for København som en by hvor unge får inflydelse på politikken og bliver lyttet til - det er disse visioner vi arbejder for at realisere.

Sidst, men ikke mindst er der lige blevet afsat en pulje til alternativ ungdomskultur i København og det er super. Det vigtigste er dog som vi ser det ikke pengene, men at er etableres en dialog om ungdomspolitikken i København, hvor byens unge tages seriøst. Puljen er i det perspektiv en god start og ud fra udspillet håber vi som sagt at kunne være med til at genstarte ungdomspolitikken.


Ingen kommentarer: